Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Κρίζμαν ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία έγινε την περασμένη εβδομάδα, στοίχημα  πως ενέργησε θετικά για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” καθώς επέστρεψε στις επιτυχίες και έβαλε τέλος στο σερί έξι αγωνιστικών δίχως νίκη.

Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε του Λεβαδειακού με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Μάλιστα το δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Κροάτης φορ ήταν εντυπωσιακό καθώς σκόραρε με ανάποδο ψαλιδάκι.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του από το πρώτο κιόλας λεπτό να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να μην αφήνουν σε κανένα σημείο του ματς τον αντίπαλο να αντιδράσει. Οι παίκτες του είχαν την κατοχή, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και χάρη στον Κρίζμαν πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης έγινε στο 17ο λεπτό όταν το τακουνάκι που επιχείρησε ο Παμλίδης βρήκε στα σώματα των αμυντικών. Στο 18ο λεπτό, μετά από σέντρα ακριβείας του Μπουκουβάλα, ο Κρίζμαν με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 25ο λεπτό, ο Νικολιάς έκανε το σουτ αλλά ο Ζησόπουλος τελευταία στιγμή το απομάκρυνε. Στο 38ο λεπτό, ο Κρίζμαν έβγαλε τη σέντρα αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας με συνέπεια αυτή να περάσει πλάγιο. Έτσι με τον ΠΑΣ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” διπλασίασε τα τέρματά του. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Παμλίδης έδωσε στον Αποστολόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Κρίζμαν με υπέροχο ανάποδο ψαλιδάκι πέτυχε το 2-0. Στο 58ο λεπτό το σουτ του Μανγκά πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 71ο λεπτό, ο Νικολιάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Μπάγιτς, με το ένα χέρι το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 77ο λεπτό το σουτ του Κρίζμαν πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 80ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, ο Ζησόπουλος πήρες την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 89ο λεπτό ο Μπάγιτς μπλόκαρε το σουτ του Σιόντη.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Μιχαήλ, Ντόλοβατς ( 46΄ Ξύδα ), Μπουκουβάλα, Λίλα, Παμλίδη ( 84΄ Σιόντη ), Νικολιά, Τζημόπουλο, Κρίζμαν ( 78΄ Αθανασιάδη ) και Γιάκο.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση