ΠΑΣ Γιάννινα: Λύτρωση με Αθανασιάδη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως χάρη σε τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η ομάδα των Ιωαννίνων βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς ήταν πίσω στο σκορ, όμως στο 84ο λεπτό ο Αθανασιάδης με εκπληκτικό γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Αθανασιάδη με τη φανέλα του ΠΑΣ και το πρώτο δικό του έπειτα από 32 αγώνες του πρωταθλήματος της Super League.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε στο 7ο λεπτό όταν ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 17ο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Στρέζος, απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 18ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βελλίδης απομάκρυνε το σουτ του Πλατέλλα. Στο 27ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γιάκου, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Στρέζου. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Ποτουρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-1. Στο 56ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε τη μπάλα. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Πλατέλλα πέρασε άουτ. Στο 69ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιάκου, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 71ο λεπτό ο Στρέζος μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Αθανασιάδη. Στο 84ο λεπτό μετά από σέντρα του Νικολιά, ο Παμλίδης με κεφαλιά έκανε το γύρισμα και ο Αθανασιάδης με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86ο λεπτό ο Στρέζος απομάκρυνε σε κόρνερ τη σέντρα σουτ του Μπουκουβάλα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Ξύδα ( 60΄ Κρίζμαν ), Τζημόπουλο, Λίλα, Νικολιά, Μιχαήλ, Γιάκο ( 67΄ Μυστακίδη ), Παμλίδη, Αποστολόπουλο και Αθανασιάδη.

Τα γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Αφήστε μια απάντηση