ΠΑΣ Γιάννινα: Καθάρισε ο Γιάκος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευριπίδη Γιάκο, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική ημέρα και σημείωσε δύο τέρματα, πήρε σπουδαία νίκη καθώς επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 3-1. Το άλλο τέρμα του ΠΑΣ σημείωσε ο Νικολιάς, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Την προηγούμενη αγωνιστική, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα των Ιωαννίνων έχασε ένα “τσουβάλι” ευκαιρίες με συνέπεια να ηττηθεί. Αυτή τη φορά η τύχη στοιχηματίζουμε πως ήταν με το μέρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αν και δεν ήταν πολύ ανώτερος του Πανιωνίου, η τύχη ήταν με το μέρος του και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 8ο λεπτό όταν το σουτ του Τσιλούλη από πλάγια θέση δεν ανησύχησε τον Μιχαήλ. Στο 29ο λεπτό, ο Μιχαήλ απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασούρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 39ο λεπτό το σουτ του Γιάκου πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο σκορ ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Παμλίδης τροφοδότησε τον Αθανασιάδη, αυτός με τη σειρά του τον Νικολιά, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μιχαήλ μπλόκαρε το σουτ του Μασούρα. Στο 57ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 79ο λεπτό το σουτ του Νικολιά πέρασε άουτ. Στο 82ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μασούρα, ο Ντουρμισάι με σουτ σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Στο 83ο λεπτό, ο Γιάκος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 2-1. Στο 87ο λεπτό μετά από γύρισμα του Αθανασιάδη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σταυρόπουλου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάκος, ο οποίος νίκησε τον Κότνικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Παμλίδη ( 91΄ Βιντάλ ), Α. Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Λίλα ( 67΄ Σιόντη ), Αποστολόπουλο, Κρίζμαν, Γιάκο ( 89΄ Σκόνδρα ), Αθανασιάδη και Νικολιά.

Δείτε εδώ τα γκολ του αγώνα

Χωρίς Λίλα με Ηρακλή

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή για την 3η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι πρώτος στον όμιλο και έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό ο κύριος Πετράκης αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Για το ματς που ακολουθεί ο κύριος Πετράκης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άντι Λίλα. Ο Αλβανός κεντρικός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο μηρό του και αποχώρισε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αφήστε μια απάντηση