ΠΑΣ Γιάννινα: Ενδιαφέρον για Στραντ

Μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις των Γιάννη Μυστακίδη και Γιώργου Παπαϊωάννου, η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της για την ενίσχυση του ρόστερ. Η πόρτα της εξόδου στον “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει ανοίξει, καθώς πέραν των δύο ποδοσφαιριστών την ίδια κατάληξη θα έχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες. Η ομάδα σκοπεύει να τους αντικαταστήσει και έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού.

Ένας από τους παίκτες που αρέσει, εξετάζεται και αποτελεί το βασικό στόχο για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής είναι ο Σίμον Στραντ. Πρόκειται για έναν 26χρονο, με ύψος 1,75 και καταγωγή από τη Σουηδία. Ο Στραντ αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στο δεξί.

Ο ίδιος τη φετινή σεζόν φοράει τη φανέλα της Ντάλκουρντ, ομάδα της πατρίδας του, και έχει συμβόλαιο με αυτή μέχρι το 2020. Έχει πάρει μέρος συνολικά σε 30 ματς του συλλόγου του, 29 εξ αυτών για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, και έχει σημειώσει ένα τέρμα. Αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας, ωστόσο έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ντάλκουρντ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία, ο ΠΑΣ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο. Βάση αυτών, η μεταγραφή του στο σύλλογο των Ιωαννίνων θεωρείται σχεδόν τελειωμένη υπόθεση καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Ακόμη οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο ότι ο Στραντ κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον “Άγιαξ της Ηπείρου” και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Όπως όλα δείχνουν ο Σουηδός αριστερός οπισθοφύλακας θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Ντούσαν Πάντελιτς. Πρόκειται για έναν 25χρονο αμυντικό μέσο που κατάγεται από τη Σερβία. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, ωστόσο ο νεαρός χαφ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση με συνέπεια η διοίκηση να αποφασίσει να μην ασχοληθεί άλλο με την περίπτωσή του.

Αφήστε μια απάντηση