ΠΑΣ Γιάννινα: Βαθμολογική ανάσα με Μάνο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας είχε χαρακτήρα τελικού για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο οποίος αναζητούσε μόνο τη νίκη προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς επικράτησε του Απόλλωνα με σκορ 1-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης στοίχημα πως ήταν ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πέραν του γκολ που σημείωσε, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου.

Παρά τη νίκη, οι οπαδοί του ΠΑΣ δυσφόρησαν με την αγωνιστική εικόνα των παικτών της ομάδας και μετά το τέλος της αναμέτρησης τους αποδοκίμασαν. Όμως, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, είδε τον Μάνο να ανοίγει λογαριασμό και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 5ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Νικολιά, ο Κρίζμαν δεν πήρε την κεφαλιά όπως θα ήθελε με συνέπεια η μπάλα να περάσει άουτ. Στο 6ο λεπτό, ο Μάνος μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 10ο λεπτό ο Μπουκουβάλας τροφοδότησε τον Μάνο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Βάσιτς, το απομάκρυνε. Στο 18ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Μπεντινέλι, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, στη συνέχεια ο Κύργιας τροφοδότησε τον Οριουέλα, ο οποίος από ευνοϊκή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βάσιτς πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και σε διπλό χρόνο μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 37ο λεπτό ο Βάσιτς απέκρουσε το σουτ του Μάνου από πλάγια θέση. Με τον ΠΑΣ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 49ο λεπτό όταν το σουτ του Ντεφεντερίκο πέρασε άουτ. Στο 58ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεργκελασβίλι πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 78ο λεπτό, ο Οριουέλα, ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί ως τερματοφύλακας μετά την αποβολή του Βάσιτς, απομάκρυνε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάκου. Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 84ο λεπτό ο Βελλίδης απομάκρυνε το σουτ του Ντούρσο. Στο 89ο λεπτό ο Βελλίδης μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεφεντερίκο.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Γιάκο ( 85΄ Ξύδα ), Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Κρίζμαν ( 72΄ Αθανασιάδη ), Σκόνδρα, Σεργκελασβίλι, Μάνο ( 91΄ Λέο ), Λίλα και Νικολιά.

Πάνοπλος με ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε ο Λουκίνας

Στον ΠΑΣ στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Για το παιχνίδι που έπεται, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” κατεβαίνει με όλα του τα όπλα καθώς κανείς ποδοσφαιριστής του δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Άπαντες στον ΠΑΣ γνωρίζουν τη δυσκολία του ματς, όμως είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα, οριστικά παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΣ αποτελεί ο Γιάννης Λουκίνας. Ο 27χρονος επιθετικός με δημοσίευσή του στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Λουκίνας όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πλατανιά.

Αφήστε μια απάντηση