ΠΑΣ Γιάννινα: Ανάσα με Κλάους

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανάσαινε βαθμολογικά, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 και ανέβηκε στην 13η θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος με υπέροχη κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Μελανό σημείο του ματς στοίχημα πως αποτελεί ο τραυματισμός του Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος υπέστη θλάση και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα ο Κροάτης φορ παρά το γεγονός ότι ήταν στον πάγκο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, καθώς πέταξε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 8ο λεπτό όταν ο Βελλίδης απομάκρυνε σε κόρνερ το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Στάικος. Στο 23ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Διούδης, μπλόκαρε το σουτ του Νικολιά. Στο 38ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Κρίζμαν, ο Αθανασιάδης από τη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης με διπλή προσπάθεια την μπλόκαρε. Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Νικολιά, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά δεν άφησε στον Διούδη κανένα περιθώριο αντίδρασης και σημείωσε το 1-0. Στο 87ο λεπτό ο Καμπετσής τροφοδότησε τον Γιόχανσον, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης το έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χατζηγιοβάνης, ο Άλτμαν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Κρίζμαν ( 69΄ Λέο ), Μιχαήλ, Νικολιά, Γιάκο ( 89΄ Σιόντη ), Τζημόπουλο, Κάστρο, Μάνο ( 80΄ Βιντάλ ), Σκόνδρα και Αθανασιάδη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κύριος Πετράκης τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ανώτερη του Παναθηναϊκού. Επίσης αναφέρθηκε ότι η συγκεκριμένη επικράτηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική εξαιτίας τις πίεσης που υπήρχε και επειδή απέναντί της ήταν μία δυνατή ομάδα. Θεωρεί ότι ο ΠΑΣ βρίσκεται σε καλό δρόμο και για να τα καταφέρουν στη συνέχεια χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Δείτε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ

Αφήστε μια απάντηση