ΠΑΣ Γιάννινα: Νοκ άουτ ο Σιόντης, τελευταία στιγμή ο Σεργκελασβίλι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την περασμένη αγωνιστική πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα καθώς επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Αθανασιάδης. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα των Ιωαννίνων βρέθηκε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με σκορ 1-0. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους.

Τον αγώνα του Σαββάτου θα διευθύνει ο κύριος Αθανάσιος Σέζος από το σύνδεσμο Κιλκίς. Ο κύριος Σέζος θα έχει βοηθούς τον Μπαλτά από το σύνδεσμο Αχαΐας και τον Μεϊντανά επίσης από το σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Ανδριανός.

Στον ΠΑΣ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για το ματς που έπεται. Ωστόσο ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, στην τελευταία προπόνηση.

Ο κύριος Πετράκης είδε τον Στέφανο Σιόντη να αισθάνεται ενοχλήσεις και να αποχωρεί από την προπόνηση. Αμέσως μετά ο Σιόντης υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο 31χρονος χαφ αντιμετωπίζει οστικό οίδημα με συνέπεια να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα. Όπως είναι κατανοητό, ο Σιόντης τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και έχει ξεκινήσει ήδη ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Από εκεί και πέρα, ο Λάσα Σεργκελασβίλι ανέβασε ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι που ακολουθεί στοίχημα πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ακόμη και σε περίπτωση που ο 27χρονος Γεωργιανός δώσει το “παρών” κανονικά στην αποστολή της ομάδας, θεωρείται απίθανο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Επίσης για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι Σάντι Κρίζμαν και Απόστολος Σκόνδρας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Τέλος ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κύργια. Πρόκειται για έναν 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, στην Ντιναμό Μπρεστ, στην Καβάλα, στον Φωστήρα, στον Πλατανιά και στην Παναχαϊκή.

Ο Κύργιας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους και θα αγωνίζεται με τον αριθμό “19”.

Δείτε την ανακοίνωση για την μεταγραφή του Γιάννη Κύργια

Αφήστε μια απάντηση