Επιστροφές στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τη Ξάνθη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 2 Μαρτίου και η έναρξη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων αν και πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αφού ξέμεινε από δυνάμεις και λύσεις. Έτσι έφυγε από το Αγρίνιο με άδεια χέρια. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΣ στην 13η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Λεβαδειακό με σκορ 0-1. Μάλιστα η θρακιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής βρήκε την Ξάνθη στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους.

Τη συνάντηση του Σαββάτου θα διευθύνει ο κύριος Γρατσάνης από το σύνδεσμο Τρικάλων. Ο Τρικαλινός ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Δημόπουλο από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και τον Δίπλαρη από το σύνδεσμο Καρδίτσας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που ακολουθεί με αμείωτο ρυθμό. Στόχος του είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Το ευτύχημα για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη στοιχηματίζουμε πως αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ούτε είναι τιμωρημένος.

Οι παίκτες που δεν έδωσαν το “παρών” στο ματς με τον Παναιτωλικό πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Ο λόγος για τους Λίλα, Σιόντη, Αθανασιάδη, Παμλίδη και Κρίζμαν.

Όσον αφορά τον Κρίζμαν, ο Κροάτης επιθετικός εξέτισε την ποινή του και θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας. Ο Λίλα άφησε πίσω τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά. Επίσης τα ίδια ισχύουν και για τον Στέφανο Σιόντη. Τέλος ο Στέφανος Αθανασιάδης έλυσε τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, άπαντες θα δώσουν το “παρών” στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μίτε Τσικάρσκι. Ο Σκοπιανός αριστερός οπισθοφύλακας φόρεσε τελευταία φορά τη φανέλα του ΠΑΣ στις 22 Ιανουαρίου και η αρμόδια επιτροπή οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αφήστε μια απάντηση