Αρκετοί αμφίβολοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαρτίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Άρχων του ματς θα είναι ο κύριος Τάσος Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών. Ο Αθηναίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Χατζηνάκο από το σύνδεσμο Δράμας και τον Τζιώτζιο από το σύνδεσμο Θράκης. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με αντίπαλο την Ξάνθη με σκορ 0-0. Ο σύλλογος των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, με συνέπεια να φύγει με έναν βαθμό. Πάντως στον ΠΑΣ έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του εν λόγω αγώνα. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΣ στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία την αγωνιστική που μας πέρασε ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με σκορ 1-1. Η Λαμία βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόνο ένα στόχο. Τη νίκη. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” καίγεται για βαθμούς προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά και να απομακρυνθεί έστω και λίγο από την επικίνδυνη ζώνη.

Πάντως για τον “τελικό” που έπεται, ο προπονητής των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να διαπιστώσει εάν συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σάντι Κρίζμαν, Λάσα Σεργκελασβίλι, Στέφανου Σιόντη, Γιώργου Παμλίδη, Αλέξανδρου Νικολιά και Ενές Ντόλοβατς.

Όσον αφορά τον Στέφανο Σιόντη, ο 31χρονος αμυντικός μέσος απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο ίδιος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό που έχει υποστεί στο πόδι του και μόνο με θαύμα θα δώσει το παρών στην αποστολή.

Από την άλλη, οι Κρίζμαν, Νικολιάς, Ντόλοβατς, Παμλίδης και Σεργκελασβίλι ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα, με συνέπεια να μην καταφέρουν να προπονηθούν. Περισσότερες πιθανότητες να δώσουν το παρών αυτή τη στιγμή έχουν οι Σεργκελασβίλι, Νικολιάς και Παμλίδης.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν τη μυϊκή τους ενδυνάμωση και στη συνέχεια πραγματοποίησαν παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Τέλος, εφόσον το αποτέλεσμα με τη Λαμία δεν θα είναι αυτό που επιθυμούν στον ΠΑΣ, τότε δεν αποκλείεται ο κύριος Πετράκης να αποτελέσει παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση