Υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Κρίζμαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Από την στιγμή που το σαββατοκύριακο που μας έρχεται δεν θα πραγματοποιηθεί κάποιος αγώνας για το πρωτάθλημα της Super League, εξαιτίας των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κάποια αγωνιστική υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα έχουν τριήμερο ρεπό προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για την δύσκολη και απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άπαντες στον “Άγιαξ της Ηπείρου” δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ.

Οι αναμετρήσεις που έπονται είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ. Τα αποτελέσματα στους εν λόγω αγώνες στοίχημα πως θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή ή μη της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

Το ρεπό ολοκληρώθηκε και άπαντες στον ΠΑΣ επέστεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, ο κύριος Πετράκης δεν είχε στην διάθεσή του τον Σάντι Κρίζμαν.

Ο Κρίζμαν συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι του και για τον λόγο αυτό δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση. Οι ενοχλήσεις αυτές δεν έχουν αφήσει τον 29χρονο επιθετικό να βοηθήσει την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να είναι εκτός αποστολής. Θυμίζουμε ότι ο Κροάτης φορ αντιμετωπίζει θλάση στον δικέφαλό του από τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος την είχε ξεπεράσει όμως πριν μερικό διάστημα ένιωσε ξανά πόνους στο πόδι του.

Ο έμπειρος στράικερ το ερχόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Εφόσον πάνε όλα καλά και τα αποτελέσματα είναι καθαρά τότε θα ανεβάσει ρυθμούς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Επίσης απών από την προπόνηση ήταν και ο Στέφανος Σιόντης, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο ίδιος δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, οι Σεργκελασβίλι, Βιντάλ και Ξύδας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ακόμη οι Νεοφύτου, Ευαγγέλου και Λίλα ενσωματώθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Οι τρεις παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΠΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν κυρίως την αντοχή και την ταχυδύναμη.

Αφήστε μια απάντηση