ΠΑΣ Γιάννινα: Παρών με Αστέρα ο Νικολιάς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Αστέρα Τρίπολης για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Απριλίου και η σέντρα του παιχνιδιού θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας από τον ΟΦΗ με σκορ 1-0. Πλέον η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση καθώς βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους.  Με την τωρινή βαθμολογική κατάσταση ο ΠΑΣ θα δώσει αγώνες μπαράζ για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται αποκλειστικά την νίκη στον αγώνα που ακολουθεί προκειμένου να περάσει τον Αστέρα στον βαθμολογικό πίνακα και να έχει το πάνω χέρι στην απευθείας παραμονή του. Σε αντίθετο αποτέλεσμα, ο ΠΑΣ θα μπει σε μεγάλους μπελάδες και τα πάντα θα κριθούν στο ματς του ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που έπεται. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ένα ευχάριστο γεγονός περίμενε τον προπονητή του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη. Συγκεκριμένα ο κύριος Πετράκης είδε τον Αλέξανδρο Νικολιά να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεσή του.

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην μύτη του. Για τον λόγο αυτό, ο 24χρονος κεντρικός μέσος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Ο νεαρός μέσος φαίνεται πως άφησε πίσω τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με μάσκα προκειμένου να προφυλάξει την μύτη του. Ο ίδιος θα δώσει το παρών στο ματς που έπεται και μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.

Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις του ΠΑΣ επέστρεψαν οι Λέο και Νεοφύτου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Αμφότεροι θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας.

Από την άλλη, ο κύριος Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σιόντη, Ξύδα και Λίλα. Όσον αφορά τον Γιώργο Ξύδα, ο 21χρονος ακραίος επιθετικός αισθάνθηκε τράβηγμα στον προσαγωγό του και αποχώρησε από την προπόνηση.

Τέλος, ο Άντι Λίλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που αντιμετωπίζει. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο 33χρονος κεντρικός μέσος αναμένεται να γυρίσει στην δράση σε τρεις μήνες.

Αφήστε μια απάντηση