Κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Αστέρα Τρίπολης για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο ΠΑΣ αναζητούσε μόνο την νίκη προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, αφού ήρθε ισόπαλος με σκορ 0-0, και σε συνδυασμό με την νίκη του ΟΦΗ βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ακόμη σε τυχόν ισοβαθμία με τον ΟΦΗ, ο ΠΑΣ δεν έχει το πάνω χέρι.

Μετά την λήξη του αγώνα, οι οργανωμένοι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, και ζήτησαν την παραίτησή του. Επίσης αναφέρθηκαν με υποτιμητικά σχόλια τόσο για την καταγωγή του, η οποία είναι από την Κρήτη, όσο και για τον ΟΦΗ. Από τα πυρά των φιλάθλων δεν γλίτωσαν ούτε οι ποδοσφαιριστές.

Πάντως στον “Άγιαξ της Ηπείρου” έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, καθώς θεωρούν ότι λανθασμένα τους ακυρώθηκε γκολ.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο 10ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Πάντελιτς δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κρίζμαν μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κάργα στο 12΄. Στο 21ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μανιά, ο Τσιλιανίδης από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά ο Νεοφύτου με τα πόδια το απομάκρυνε. Στο 32ο λεπτό το μακρινό σουτ του Τσιλιανίδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 47ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μάνου, ο Κρίζμαν με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 48ο λεπτό ο Ιγκλέσιας από κοντινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά ο Νεοφύτου το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 58ο λεπτό ο Μάνος από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασιάδης το έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60ο λεπτό ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ το γυριστό σουτ που επιχείρησε ο Μάνος. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 76ο λεπτό ο Νεοφύτου πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση και απομάκρυνε το σουτ του Ιγκλέσιας. Στο 77ο λεπτό ο Μάνος μετά από ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασιάδης το απέκρουσε. Στο 94ο λεπτό το σουτ του Ιγκλέσιας πέρασε άουτ.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Νεοφύτου, Πάντελιτς, Κάστρο ( 78΄ Λέο ), Μιχαήλ, Σκόνδρα, Νικολιά ( 61΄ Παμλίδη ), Μπουκουβάλα, Κάργα, Κρίζμαν ( 74΄ Αθανασιάδη ), Σεργκελασβίλι και Μάνο.

Αφήστε μια απάντηση