Αγώνα δίχως αύριο δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να ταξιδέψει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη, για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου και η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Το εν λόγω παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα αυτής της αγωνιστικής θα ξεκινήσουν την ίδια ημέρα και ώρα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων αν και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στην μεγαλύτερη διάρκεια και ήταν ανώτερη, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητά της με συνέπεια φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό, αφού πλέον βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης με 27 πόντους.

Η συνάντηση με τον Πανιώνιο, στοίχημα πως αποτελεί αγώνα χωρίς αύριο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού θέλει αποκλειστικά την νίκη και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα ενός εκ των ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθης και Λάρισας. Σε αντίθετο αποτέλεσμα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα βρεθεί με το 1,5 πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

Τον αγώνα που ακολουθεί θα διευθύνει ο κύριος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο Αθηνών. Ο Αθηναίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Κρετσίμο από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και τον Σινιοράκη από τον σύνδεσμο Χανίων, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σέζος από το Κιλκίς.

Στον ΠΑΣ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση τις προπονήσεις και την προετοιμασία του για το ματς που ακολουθεί. Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν αφήσει σε ησυχία τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος δεν μπορεί να καταστρώσει τα σχέδιά του όπως θα ήθελε.

Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση ο κύριος Πετράκης είδε τους Γιώργο Ξύδα, Στέφανο Σιόντη, Στέφανο Ευαγγέλου και Άντι Λίλα να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν να μην υπολογίζονται για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Οι Ευαγγέλου, Λίλα και Ξύδας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, καθώς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Ο Λίλα ως γνωστών πριν μερικό διάστημα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Ο Σιόντης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και στην συνέχεια πραγματοποίησε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ο ίδιος συγκεντρώνει ελάχιστες ελπίδες να δώσει το παρών στο ματς με τον Πανιώνιο και λογικά θα απουσιάσει από ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του.

Στα της προπόνησης, αρχικά οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πανιώνιος. Στην συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την ταχυδύναμη και την αντοχή.

Αφήστε μια απάντηση