Χαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βιντάλ

Μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα αναμένεται να προβεί σε ριζική ανανέωση και οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν όπως όλα δείχνουν θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παρελθόν από τον “Άγιαξ της Ηπείρου” αποτελούνε ήδη οι Μάρκος Βελλίδης, Ευριπίδης Γιάκος, Ένες Ντόλοβατς, Δημήτρης Μάνος αλλά και ο προπονητής, Γιάννης Πετράκης.

Μετά την αποχώρηση των τεσσάρων παικτών, ακόμη ένας παίκτης πέρασε την πόρτα της εξόδου από την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο λόγος για τον Ιγκόρ Βιντάλ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του και αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Ο Βιντάλ με ανακοίνωσή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είπε με συγκινητικό τρόπο το δικό του αντίο.

Ο 22χρονος επιθετικός ευχαρίστησε τόσο την ομάδα όσο και την πόλη για τα τρία χρόνια που ήταν μαζί. Κατά την τριετή του παρουσία έζησε μοναδικές στιγμές και άπαντες που ανήκουν στον σύλλογο έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Επίσης ευχαρίστησε κάθε παίκτη, με τον οποίον συνεργάστηκε, το τεχνικό επιτελείο αλλά και όλα τα άτομα της ομάδας για την βοήθεια που του έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Υποστήριξε ότι ήταν μεγάλη του τιμή που αποτέλεσε μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ και είναι ευγνώμων προς τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν. Τέλος ευχήθηκε στην ομάδα κάθε επιτυχία και ο Θεός να είναι πάντα μαζί της.

Κατά την τριετή του παρουσία στην ομάδα των Ιωαννίνων, ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα. Ο ίδιος την τρέχουσα σεζόν πήρε μέρος σε 15 ματς στο πρωτάθλημα της Super League χωρίς να καταφέρει να χριστεί σκόρερ.

Για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της πρώτης εθνικής κατηγορίας, με την Λαμία να είναι μία από αυτές και την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι σε θέση ισχύος για την απόκτησή του. Πάντως δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, στόχος του ΠΑΣ αποτελεί η παραμονή του Νεοφύτου Μιχαήλ και την νέα χρονιά. Ο Κύπριος γκολκίπερ είναι δανεικός στον “Άγιαξ της Ηπείρου” για ακόμη ένα χρόνο, όμως η παραμονή του στον σύλλογο μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΑΠΟΕΛ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Νεοφύτου, έχει την δυνατότητα να διακόψει τον δανεισμό του. Βάση αυτών, η κυπριακή ομάδα τον υπολογίζει για την νέα χρονιά ως δεύτερο τερματοφύλακα.

Ωστόσο από την πλευρά του, ο Νεοφύτου θεωρεί ότι στον ΑΠΟΕΛ δεν θα πάρει ευκαιρίες και επιθυμεί την νέα χρονιά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να κληθεί εκ νέου στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Ο ΠΑΣ του δίνει φανέλα βασικού την νέα σεζόν και ο 25χρονος κίπερ βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στα Γιάννενα.

Το ζήτημά του στοίχημα πως παραμένει ανοιχτό και εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν το τρέχων διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση