Παρελθόν και ο Αθανασιάδης από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει για τα καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αποτελούν ήδη παρελθόν. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επειδή την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας θα προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του, μιας και το μπάτζετ θα μειωθεί αρκετά.

Πριν λίγες ημέρες, ο σύλλογος των Ιωαννίνων χαιρέτησε ακόμη έναν παίκτη του. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Η μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού το περασμένο καλοκαίρι είχε προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα μάτωνε τα αντίπαλα δίχτυα και θα βοηθούσε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο, ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν θύμισε τον παίκτη του παρελθόντος. Η απόκτησή του περισσότερο μάτωσε τις τσέπες της διοίκησης, παρά τα αντίπαλα καρέ. Έτσι μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στον ΠΑΣ αποτελεί παρελθόν, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του και πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Στον ένα χρόνο που φόρεσε την φανέλα με τον “Ταύρο”, πήρε μέρος σε 23 αναμετρήσεις, σημείωσε δύο τέρματα, μοίρασε μία ασίστ και αντίκρισε εννέα φορές την κίτρινη κάρτα.

Ο ίδιος δεν βοήθησε όσο μπορούσε και η διοίκηση αποφάσισε να λύσει την συνεργασία μαζί του.  Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γνωστοποίησε την από κοινού λύση συνεργασίας της με τον έμπειρο επιθετικό, τον ευχαρίστησε για τα όσο προσέφερε στον σύλλογο και του ευχήθηκε κάθε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του (δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ).

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Άγγελου Ζιούλη. Πρόκειται για έναν 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έχει ύψος 1,88.

Την σεζόν που μας πέρασε φορούσε την φανέλα του Κισσαμικού, με τον οποίον κατέγραψε 17 συμμετοχές και είδε πέντε φορές την κίτρινη κάρτα. Το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι ο Κισσαμικός του κατέθεσε νέα πρόταση συνεργασίας, ο ίδιος την απέρριψε, καθώς όπως δήλωσε ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται σε συνεχής διαπραγματεύσεις με την πλευρά του νεαρού στόπερ και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο μεριές έχουν δώσει τα χέρια. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του είναι η άφιξή του στην πόλη των Ιωαννίνων, το πέρας των καθιερωμένων εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αφήστε μια απάντηση