Παρουσιάζει Γιαννίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει να τακτοποιεί σιγά-σιγά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για την σεζόν που μας έρχεται. Ένα σημαντικό κομμάτι αφορούσε την πρόσληψη νέου προπονητή μετά την παραίτηση του Γιάννη Πετράκη. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρήκε τον διάδοχό του, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία.

Μπορεί οι υπογραφές να έχουν πέσει, ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής η επίσημη συνέντευξη Τύπου του νέου τεχνικού. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων, το συγκεκριμένο θέμα διευθετήθηκε καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο κύριος Γιαννίκης θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αυτή θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου των “Ζωσιμάδων”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Εκτός του κυρίου Γιαννίκη στην συνέντευξη θα δώσουν το παρών και οι άμεσοι συνεργάτες του.

Από εκεί και πέρα, οι διακοπές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ολοκληρώνονται. Άπαντες αναμένονται μέχρι την Τρίτη στην πόλη προκειμένου να περάσουν τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το γήπεδο που θα διεξαχθεί η προπόνηση αλλά ούτε η ώρα που θα αρχίσει.

Από την άλλη, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε τα τέσσερα πρώτα του φιλικά παιχνίδια. Όπως έγινε γνωστό ο σύλλογος θα τεθεί δύο φορές αντιμέτωπος με την Λάρισα και άλλες δύο με τον Παναιτωλικό.

Αρχικά στις 7 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λάρισα. Τρεις ημέρες μετά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό. Στις 18 του μήνα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί στους “Ζωσιμάδες” την Λάρισα.

Τέλος, νέος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ είναι και επίσημα ο Σπύρος Χριστόπουλος. ο κύριος Χριστόπουλος στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Δόξα Δράμας και στην Λαμία, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και την Λάρισα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και ελπίζει η ομάδα να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.

Ο κύριος Χριστόπουλος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πλαβούκου.

Αφήστε μια απάντηση