Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την τρίτη του καλοκαιρινή προσθήκη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις αποκτήσεις του Μάκη Γιαννίκογλου και του Αλέξανδρου Καρτάλη, ποδοσφαιριστής του “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι ο Άγγελος Ζιούλης.

Εδώ και αρκετό καιρό οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε οριστική συμφωνία και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ήταν το πέρας των καθιερωμένων εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ζιούλης πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων και αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τα καθιερωμένα τεστ, στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της διοίκησης και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Όσον αφορά τον Άγγελο Ζιούλη πρόκειται για έναν 24χρονο κεντρικό αμυντικό με ύψος 1,88 και καταγωγή από την Αθήνα. Τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε την φανέλα του Κισσαμικού, με τον οποίον αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, πήρε μέρος σε πενήντα αναμετρήσεις και σημείωσε ένα τέρμα. Μάλιστα κατά την διετή του παρουσία στην ομάδα της Κρήτης αντίκρισε μόλις μία φορά την κίτρινη κάρτα. Την σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε 17 ματς στο πρωτάθλημα της Football League και δύο παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το συμβόλαιό του με τον Κισσαμικό ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Κρήτης προσπάθησε να τον κρατήσει στο ρόστερ του, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, ο ίδιος πήρε την απόφαση να μείνει ελεύθερος.

Πέραν του Κισσαμικού, ο νεαρός στόπερ έχει περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην ΑΕ Λεμεσού και στον Θ.Ο.Ι Λακαταμίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από τον ερχομό του στον σύλλογο. Υπογράμμισε πως ο “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Επιπλέον ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Τέλος δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα και να γνωρίσει τους καινούργιους του συμπαίκτες. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για τον Άγγελο Ζιούλη

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ είναι κοντά στην απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Σαμίρ Ράντοβατς, Αντώνη Οικονομόπουλο και Παντελή Πανουργιά. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους τρεις παίκτες και το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Αφήστε μια απάντηση