Ακόμη δύο προσθήκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ήταν να μην κάνει την αρχή στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μετά τις αποκτήσεις των Γιαννίκογλου, Καρτάλη και Ζιούλη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σαμίρ Ράντοβατς και Χρήστο Ελευθεριάδη, οι οποίοι ανήκουν και επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά τον Σαμίρ Ράντοβατς, πρόκειται για έναν 23χρονο μέσο, ο οποίος κατάγεται από την Βοσνία. Ο ίδιος είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας του και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες της Ολιμπίκ Σαράγεβο και FK Σαράγεβο. Ο νεαρός αμυντικός μέσος μετράει συνολικά στην καριέρα του 135 συμμετοχές και έχει σημειώσει έξι τέρματα. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ολιμπίκ Σαράγεβο όμως πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και ο ίδιος έμεινε ελεύθερος. Ο Ράντοβατς μάλιστα τέθηκε αντίπαλος του Ατρόμητου το 2014 για τα προκριματικά του Europa League.

Ο ίδιος βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων πριν λίγες ημέρες και αφού πρώτα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι διάρκειας ενός έτους. Δείτε την ανακοίνωση για τον Σαμίρ Ράντοβιτς

Επίσης ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ είναι με κάθε επισημότητα και ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Ο Ελευθεριάδης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, από την οποία το τελευταίο διάστημα έμεινε ελεύθερος. Ο ίδιος την σεζόν που μας πέρασε πήρε μέρος σε 30 αναμετρήσεις και πέτυχε 16 τέρματα. Μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο Ελευθεριάδης στο παρελθόν έχει περάσει από την Νίκη Βόλου, τον Πανσερραϊκό, τον Πιερικό, τον Αλμοπό Αριδαίας και την Καβάλα. Ο ίδιος αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις καθιερωμένες εξετάσεις έπειτα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός που αποτελεί μέλος της οικογένειας της ομάδας. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον προπονητή του “Άγιαξ της Ηπείρου” για την σωστή προσέγγιση και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και υπογράμμισε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Δείτε την ανακοίνωση για τον Χρήστο Ελευθεριάδη

Ο ΠΑΣ φαίνεται πως δεν σταματάει εκεί, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις αποκτήσεις των Πανουργιά και Οικονομόπουλο, με τους οποίους έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία. Αμφότεροι τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν στην πόλη και θα ανακοινωθούν επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση