ΠΑΣ Γιάννινα: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Σεργκελασβίλι

Ο Λάσα Σεργκελασβίλι είναι αναμφίβολα ο μεγάλος άτυχος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας στην πρώτη προπόνηση της ομάδας των Ιωαννίνων, σε μία ανύποπτη φάση αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατό του. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο 27χρονος μπακ έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τουλάχιστον έξι μήνες. Ο Σεργκελασβίλι θα απουσιάσει σίγουρα από το πρώτο μισό του νέου πρωταθλήματος, ενώ κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάστασή του όταν επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο ίδιος πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά. Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Γεωργιανός το προηγούμενο διάστημα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πλέον ο Σεργκελασβίλι ξεκινάει τον Γολγοθά του μιας και τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Η επιστροφή του στην δράση δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς ακόμη, αφού το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο είναι αρκετά μεγάλο και σοβαρό.

Από εκεί και πέρα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι. Στις προπονήσεις που διεξάγονται έχουν εντοπιστεί αρκετά κενά στο ρόστερ και η διοίκηση αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ενός κεντρικού χαφ, ενός επιτελικού μέσου, ενός επιθετικού, ενώ αρκετούς πόντους αρχίζει να κερδίζει η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Σίγουρα ο ΠΑΣ χρειάζεται αρκετή δουλειά ώστε να έρθει στα επιθυμητά αποτελέσματα και ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, περιμένει με μεγάλη αγωνία την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Τέλος η ΠΑΕ έκανε γνωστά τα πέντε πρώτα φιλικά που θα δώσει η ομάδα. Αρχικά στις 7 Αυγούστου θα τεθεί αντιμέτωπη εντός έδρας με την Λάρισα. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Την Κυριακή 18 Αυγούστου θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να κοντραριστεί για δεύτερη φορά με τον Παναιτωλικό. Στις 31 Αυγούστου θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και μία εβδομάδα αργότερα την Λάρισα.

Αφήστε μια απάντηση