Επιστροφές για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Από την στιγμή που οι επίσημες υποχρεώσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη στον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Οι προπονήσεις διεξάγονται επί καθημερινής βάσεως και ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι ποδοσφαιριστές του να μειώνονται μέρα με την μέρα.

Το τελευταίο διάστημα συνολικά έξι παίκτες απουσίαζαν από το πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Νάουμετς, Γιαννίκογλου, Πανουργιά, Πάντελιτς, Ζιούλη και Γροσδάνη. Ωστόσο όσο περνούν οι μέρες τα προβλήματα όλο και λιγοστεύουν και στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου τρεις από αυτούς ανέβασαν στροφές και γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Συγκεκριμένα οι Νάουμετς, Ζιούλης και Πανουργιάς ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν και πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Οι τρεις παίκτες είναι σε εξαιρετική κατάσταση τόσο φυσική όσο και αγωνιστική και πλέον έθεσαν τους εαυτούς τους στην διάθεση του προπονητή τους.

Από την άλλη, οι Γιαννίκογλου, Γροσδάνης και Πάντελιτς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Η κατάσταση των τριών στοίχημα πως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο ο κύριος Γιαννίκης δεν επιθυμεί να τους επιβαρύνει μιας και δεν υπάρχει επίσημη αναμέτρηση στο προσεχές διάστημα.

Κατά τα άλλα, ο Φάμπρι Κάστρο έχει επιστρέψει κανονικά στον ΠΑΣ και προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στα της προπόνησης, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αφού πρώτα έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, στην συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις που αφορούσαν την ενδυνάμωση υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης κύριου Ντουρουντό. Έπειτα υπό το βλέμμα του τεχνικού τους συμμετείχαν σε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Τέλος, την Τετάρτη που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 όπου και συμμετέχει ο “Άγιαξ της Ηπείρου”. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδος, ενώ δύο ώρες πριν θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο υπό την παρουσία του προέδρου της Ένωσης, Γιώργο Λεουτσάκο.

Αφήστε μια απάντηση