Πάει για την υπέρβαση με Γιουνές ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, επιθυμεί την απόκτηση ενός έμπειρου φορ, ο οποίος θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία και θα δώσει πολύτιμες λύσεις προκειμένου ο ΠΑΣ να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στα μέσα του καλοκαιριού προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση και να αποκτήσει τον Χερόνιμο Μπαράλες. Μάλιστα του πρόσφερε αρκετά καλό συμβόλαιο, ωστόσο ο Αργεντινός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου των Ιωαννίνων, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια έπειτα από την αρνητική απάντηση του Μπαράλες. Οι Ηπειρώτες εντείνουν τις προσπάθειές τους για το μεταγραφικό μπαμ έστω και την ύστατη ώρα.

Το όνομα του επιθετικού που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας και σε περίπτωση απόκτησής του αναμένεται να ταρακουνήσει τα νερά του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι αυτό του Χάμζα Γιουνές.

Ο ΠΑΣ φαίνεται αποφασισμένος το τελευταίο διάστημα να κάνει την υπέρβαση και να έρθει σε οριστική συμφωνία ώστε να κάνει δικό του τον Τυνήσιο στράικερ. Ωστόσο η υπόθεσή του στοίχημα πως μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Γιουνές πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη και έμεινε επίσημα ελεύθερος. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας και βρίσκεται σε συνεχής διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 33χρονου επιθετικού.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος φορ βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στα Γιάννενα, εφόσον βέβαια του δοθεί το συμβόλαιο που επιθυμεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιουνές ζητάει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται περίπου στα 150.000 ευρώ.  Βάση αυτών, ο ΠΑΣ του έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψος 100.000 ευρώ, ωστόσο η υπόθεσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς στην διεκδίκηση της υπογραφής του έχει μπει και η Πετρολούλ, η οποία του κατέθεσε καλύτερη οικονομική προσφορά.

Για τον λόγο αυτό, στον ΠΑΣ Γιάννινα κρατούν χαμηλούς τόνους, όμως επικρατεί η αισιοδοξία ότι ο Τυνήσιος θα αποδεχθεί την δική τους προσφορά και θα παραμείνει στην Ελλάδα. Εάν η μεταγραφή του πάρει σάρκα και οστά τότε ασφαλώς τα δεδομένα της κατηγορίας θα αλλάξουν ριζικά.

Ο Γιουνές αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση