ΠΑΣ Γιάννινα: Σόου Γροσδάνη στο φιλικό με Κέρκυρα

Το δεύτερο φιλικό σε διάστημα λίγων ημερών έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή την φορά ο “Άγιαξ της Ηπείρου” τέθηκε αντιμέτωπος εντός έδρας με την Κέρκυρα. Οι Γιαννιώτες στοίχημα ότι δείχνουν πως βρίσκονται σε σωστό δρόμο, μιας και κατέγραψαν την δεύτερη διαδοχική νίκη τους μέσα σε λίγες ημέρες. Ο ΠΑΣ επικράτησε της Κέρκυρας με σκορ 2-0 και δείχνει να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού ήταν ο Παύλος Γροσδάνης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, χρησιμοποίησε νέα πρόσωπα σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, και έδωσε φανέλα βασικού στους Χουτεσιώτη, Πίτου Γκαρσία, Παντελάκη, Νάουμετς, Λέο, Οικονομόπουλο, Λιάσο, Πήλιο, Ξύδα, Πανουργιά και Γροσδάνη.

Ο κύριος Γιαννίκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, να κλείνουν την Κέρκυρα στα καρέ της και να αναζητούν το γκολ. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα για τους παίκτες του αφού σε κανένα σημείου του αγώνα δεν κινδύνεψαν και από την άλλη χτύπησαν δύο φορές

Όσον αφορά την εξέλιξη της φιλικής συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 6ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Λέο, ο Ξύδας έκανε την προβολή από κοντινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 14ο λεπτό το σουτ του Ξύδα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 26ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Ξύδα, η μπάλα έφτασε στον Γροσδάνη, ο οποίος αφού πρώτα έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 39ο λεπτό έπειτα από αντεπίθεση της Κέρκυρας, η μπάλα έφτασε στον Βουκελάτο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο Χουτεσιώτης το απομάκρυνε. Στο 45΄ μετά από σέντρα του Λέο, ο Γροσδάνης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 54ο λεπτό το σουτ του Νάουμετς κατέληξε στο κάθετο δοκάρι, όμως ο Γροσδάνης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά πέτυχε το 2-0. Στο 56΄ ο Γροσδάνης τροφοδότησε τον Ράντοβατς, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 89΄ το σουτ του Καρτάλη πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη (46΄ Περιστερίδη), Πήλιο (75΄ Αποστολόπουλο), Οικονομόπουλο (75΄ Καρτάλη), Παντελάκη (46΄ Γώγο), Νάουμετς (75΄ Σκόνδρα), Ξύδα (75΄ Μπουκουβάλα), Πανουργιά (46΄ Ζώγκο (75΄ Κρίζμαν)), Λέο (46΄ Ράντοβατς), Λώλη (46΄ Λιάσο), Πίτου Γκαρσία (62΄ Κάστρο) και Γροσδάνη (57΄ Παμλίδη).

Αφήστε μια απάντηση