Κρατούσε το καλό για το τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το καλό για το τέλος στοίχημα πως κρατούσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση, πριν ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος, διέλυσε εντός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-1. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Λέο, Νάουμετς, Λώλης και Οικονομόπουλος.

Στην πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ, ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Ο κύριος Γιαννίκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι κυρίαρχοι του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και να μετατρέπουν το φιλικό σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι παίκτες του είχαν την κατοχή της μπάλας, έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του, δημιούργησαν ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, αναζητούσαν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ και από την άλλη η εστία τους απειλήθηκε σε ελάχιστα σημεία του ματς.

Όσον αφορά την εξέλιξη της φιλικής συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, Γκέκας, απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Λέο. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 12ο λεπτό μετά από γύρισμα του Νάουμετς, ο Λέο έκανε την προβολή αλλά ο Γκέκας την έδιωξε σε κόρνερ. Στο 30ο λεπτό ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε τον Τασιούλη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζής, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 48ο λεπτό ο Λιάσος έβγαλε τον Λέο σε θέση τετ α τετ και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 55ο λεπτό ο Νικολιάς τροφοδότησε τον Οικονομόπουλο και αυτός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 56΄ ο Λέο βρήκε τον Παμλίδη, αυτός από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αντίπαλων αμυντικών. Στο 65΄ ο Παμλίδης με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Λώλη σε θέση βολής και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 81ο λεπτό ο Νάουμετς αφού πρώτα έκανε εξαιρετική ντρίμπλα κάτω από τα πόδια του αμυντικού, στη συνέχεια με σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 83ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μπαστακού, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζιούλη και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιφναίος, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Γιαννίκογλου (46΄ Χουτεσιώτη), Μπουκουβάλα (46΄ Πήλιο), Σκόνδρα (46΄ Ζιούλη), Αποστολόπουλο (46΄ Οικονομόπουλο), Πίτου Γκαρσία (46΄ Ράντοβατς), Σιόντη (46΄ Πανουργιά), Καρτάλη (46΄ Παμλίδη), Κάστρο (46΄ Λιάσο), Νικολιά (62΄ Λώλη), Λέο (62΄ Γροσδάνη) και Νάουμετς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Ντάσιος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Νιαρχάκου και θα αναλάβει το πόστο του διευθυντή αθλητικού τμήματος του ΠΑΣ. Ο άλλοτε αρχηγός του “Άγιαξ της Ηπείρου” αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην παρουσίαση της νέας φανέλας.

Αφήστε μια απάντηση