Μπήκαν οι Καρτάλης και Κάστρο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Απόλλωνα Πόντου για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στα Χανιά, όπου ο ΠΑΣ πέρασε αλώβητος καθώς επικράτησε με σκορ 0-1, ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στον “Άγιαξ της Ηπείρου” έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τόσο τον Αλέξανδρο Καρτάλη όσο και τον Φάμπρι Κάστρο να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να παίρνουν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης αποχώρησε με μικροπρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τα Χανιά. Ο μοναδικός σκόρερ του ματς, αμέσως μετά τη λήξη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και του τοποθετήθηκε πάγος. Ο 24χρονος άσσος το περασμένο διάστημα μετείχε σε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού η κατάστασή του δεν ενέπνεε την παραμικρή ανησυχία. Ο ίδιος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και σε ότι αφορά την κατάσταση του Φάμπρι Κάστρο. Ο 27χρονος μέσος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι της αγωνιστικής που μας πέρασε και συμμετείχε σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις. Η θεραπεία έπιασε τόπο, μιας και η κατάστασή του παρουσίασε αισθητή βελτίωση και ο ίδιος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο Κάστρο υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας και θα βρεθεί στην αποστολή. Μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών και στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης συνέχισαν οι Χρήστος Ελευθεριάδης και Λάσα Σεργκελασβίλι. Αμφότεροι όπως είναι γνωστό παραμένουν στα πιτς και αναμένεται να ανεβάσουν στροφές στις αρχές της νέου έτους.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς. Ο ίδιος υπολογίζει σε όλους, αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά. ούτε είναι τιμωρημένος.

Τον αγώνα της Δευτέρας θα διευθύνει ο κύριος Πουλικίδης από το σύνδεσμο Δράμας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Κουβαλάκη επίσης από το σύνδεσμο Δράμας και τον Δραγούση από το Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση