Τα έχανε στο πρώτο, τα έβαλε στο δεύτερο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε στους “Ζωσιμάδες” τον Πλατανιά για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επικράτησε της κρητικής ομάδας δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα με σκορ 2-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Γιώργος Παμλίδης και Έντγουιν Κάστρο.

Οι Γιαννιώτες ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έλεγχαν το ρυθμό του ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, τις σπατάλησαν, με συνέπεια τα πρώτα 45 λεπτά να λήξουν ισόπαλα.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό. Ωστόσο στην επανάληψη, η ανωτερότητά τους καρποφόρησε και χάρη στα γκολ των Κάστρο και Παμλίδη έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 12ο λεπτό όταν ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε εύκολα το σουτ που επιχείρησε ο Νίλι. Στο 13ο λεπτό ο Κρίζμαν αφού πρώτα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, στη συνέχεια επιχείρησε το σουτ αλλά ο Γκοτ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και το απομάκρυνε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Οικονομόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 32ο λεπτό ο Κρίζμαν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 34ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 57ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Λέο πήρε την κεφαλιά αλλά δε σημάδεψε σωστά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γκοτ απομάκρυνε με τις γροθιές το δυνατό σουτ του Νάουμετς. Στο 64ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, ο Ποζατζίδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή, όμως η μπάλα έφτασε στον Κάστρο, ο οποίος από κοντινή απόσταση με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 76ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γκαρσία και λάθος απομάκρυνση του Γκοτ, η μπάλα έφτασε στον Παμλίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Σκόνδρα, Οικονομόπουλο (52΄ Πίτου Γκαρσία), Μπουκουβάλα, Παντελάκη, Λέο (85΄ Λώλη), Σιόντη, Κάστρο, Ξύδα (71΄ Παμλίδη), Νάουμετς και Κρίζμαν.

Με απουσίες κόντρα στη Βέροια

Πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Βέροια στη ρεβάνς των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” καλείται να προστατεύσει το υπέρ του 1-0 από το πρώτο ματς προκειμένου να περάσει στην επομένη φάση και να συνεχίσει το ταξίδι του στη διοργάνωση.

Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν από τις τάξεις της ομάδας. Συγκεκριμένα για το παιχνίδι που ακολουθεί ο κύριος Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καρτάλη, Νικολιά, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη.

Όσον αφορά τον Καρτάλη, ο ίδιος δε κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς του, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το τελευταίο ματς με τον Πλατανιά. Ο Έλληνας άσσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα προφυλαχθεί και δε θα δώσει το παρών απέναντι στη Βέροια.

Επίσης οι Νικολιάς, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης πήραν μέρος σε ειδικά προγράμματα προπονήσεων και έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Αντίθετα ο Αποστολόπουλος μπορεί να έλειψε από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, όμως δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς έβγαλε μέρος του προγράμματος. Ωστόσο ο κύριος Γιαννίκης δε θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του έμπειρου μπακ και φαντάζει δύσκολο να του δώσει φανέλα βασικού.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση