ΠΑΣ Γιάννινα: Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Γιαννίκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται εντός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. O “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να διατηρήσει την απόσταση των τεσσάρων πόντων που τον χωρίζει από το δεύτερο της βαθμολογίας.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι που ακολουθεί και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν αφήνουν τον τεχνικό του συλλόγου, Αργύρη Γιαννίκη, να καταστρώσει τα σχέδιά του όπως θα ήθελε.

Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση ο κύριος Γιαννίκης είχε ένα πρόβλημα λιγότερο. Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής είδε τον Φάμπρι Κάστρο να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Φάμπρι Κάστρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κέρκυρα, την αγωνιστική που μας πέρασε, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλό του. Όμως έσφιξε τα δόντια του και συνέχισε κανονικά το ματς. Αλλά οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, με αποτέλεσμα ο 27χρονος μέσος να παίρνει μέρος σε ατομικό πρόγραμμα. Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του βελτιώθηκε αισθητά και οι ενοχλήσεις υποχώρησαν. Ο δυναμικός χαφ έδειξε ότι τις ξεπέρασε πλήρως και γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο ίδιος έθεσε αυτόματα τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί τόσο στην αποστολή όσο και στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα οι Αλέξανδρος Νικολιάς, Αλέξανδρος Καρτάλης, Χρήστος Ελευθεριάδης και Λάσα Σεργκελασβίλι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι σίγουρα θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκη, ενώ για τους άλλους δύο επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι.

Από την άλλη, ο Απόστολος Σκόνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα στο χέρι του μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα. Στον 28χρονο κεντρικό αμυντικό τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία και ο αρχηγός του ΠΑΣ θα δώσει κανονικά το παρών.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η συνάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕ Καραϊσκάκης είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Διαιτητής θα είναι ο κύριος Γιουματζίδης από το σύνδεσμο Πέλλας.

Αφήστε μια απάντηση