Επιστροφή Καρτάλη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Να ξεκινήσει τη νέα χρονιά, όπως την ολοκλήρωσε θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πρώτο του ματς για το 2020, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί τη νέα χρονιά, να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και να διατηρήσει τη διαφορά που τον χωρίζει από το δεύτερο της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Οι διακοπές των Χριστουγέννων ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

Στην τελευταία προπόνηση των Γιαννιωτών, μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη. Συγκεκριμένα ο κύριος Γιαννίκης είδε τον Αλέξανδρο Καρτάλη να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης πριν αρκετό διάστημα, σε μία ανύποπτη φάση γλίστρησε στη λάσπη, με συνέπεια το πόδι του να ανοίξει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στον προσαγωγό του και να μείνει εκτός δράσης για εβδομάδες. Ωστόσο ο 24χρονος άσσος φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ανέβασε στροφές και μετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Βέβαια η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι εξαιρετικά αμφίβολη, διότι ο κύριος Γιαννίκης δε φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει σε τυχόν υποτροπή του. Πάντως ο Καρτάλης έχει πιθανότητες να δώσει το παρών στην αποστολή αλλά φαντάζει δύσκολο να βρεθεί στους έντεκα πρώτους.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και σε ότι αφορά την κατάσταση του Αλέξανδρου Νικολιά. Ο 25χρονος μέσος έχει ανεβάσει αισθητά ρυθμούς και δείχνει να ξεπερνάει σιγά-σιγά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και αναμένεται από την άλλη εβδομάδα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Όμως δεν υπολογίζεται για το ματς που έπεται.

Επιπλέον ο Χρήστος Ελευθεριάδης μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν από τους άτυχους της σεζόν, καθώς στις αρχές της χρονιάς υπέστη κάταγμα περόνης, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει στα πιτς. Πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση και όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αντίθετα, ο Λάσα Σεργκελασβίλι συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και φαίνεται πως θα χρειαστούν να περάσουν μερικές ακόμη εβδομάδες προκειμένου να είναι έτοιμος.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Ο αγώνας του ΠΑΣ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 14:45 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση