Ελπίδες για Σιόντη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται με έναν από τους διώκτες και διεκδικητές της δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετωπίζει εντός έδρας τα Χανιά στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα των Ιωαννίνων επιδιώκει αποκλειστικά τη νίκη προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τον Στέφανο Σιόντη να ανεβάζει στροφές και να παίρνει μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Ο Στέφανος Σιόντης τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και εκ τότε παρέμεινε στα πιτς. Η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής μιας και η ομάδα έχασε τόσο στη δημιουργία όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του και έβγαλε μέρος του προγράμματος. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει στη δράση κόντρα στα Χανιά. Ωστόσο τη τελευταία στιγμή ο κύριος Γιαννίκης θα αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο έμπειρος χαφ θα δώσει κανονικά το παρών.

Από εκεί και πέρα, οι Σεργκελασβίλι, Πανουργιάς, Κάστρο και Ζιούλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Περισσότερες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του κυρίου Γιαννίκη συγκεντρώνει ο Κάστρο, ο οποίος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη θλάση που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος μέσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στην 18αδα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι υπόλοιποι τρεις εξακολούθησαν να γυμνάζονται ατομικά και τέθηκαν αυτόματα νοκ άουτ.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του αφού μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Ο αγώνας εντός έδρας με τα Χανιά θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 14:45 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση