Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε παράσταση για ένα ρόλο στοιχηματίζουμε πως μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν καταιγιστικός και διέλυσε εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με το εντυπωσιακό 5-1 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα των Ιωαννίνων αύξησε τη διαφορά από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα στους επτά βαθμούς και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδό της. Τα τέρματα των Γιαννιωτών σημείωσαν οι Επαμεινώνδας Παντελάκης, Απόστολος Σκόνδρας, Ζαν Μπαπτίστ Λέο, Σάντι Κρίζμαν και Γιώργος Παμλίδης.

Ντέρμπι αποδείχθηκε πως ήταν μόνο στα χαρτιά, αφού ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό, να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και να υποχρεώνουν τον αντίπαλό τους σε ρόλο κομπάρσου.

Οι παίκτες του ανέλαβαν τα ηνία του ματς με τη σέντρα, έκλεισαν τον Απόλλωνα στο δικό του μισό, τον πίεζαν αρκετά ψηλά, με συνέπεια να τον οδηγήσουν σε σωρεία λαθών και δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Οι “Κυανόλευκοι” ήταν εξαιρετικοί και έδειξαν ότι αποτελούν το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Όσον αφορά την εικόνα του ντέρμπι, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 5ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Λέο από κοντινή απόσταση δεν έκανε την προβολή όπως θα ήθελε με συνέπεια ο Αναγνωστόπουλος να μπλοκάρει εύκολα. Στο 10ο λεπτό μετά από κόρνερ του Καρτάλη, ο Παντελάκης νίκησε τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 25ο λεπτό ο Κρίζμαν γύρισε στον Παμλίδη, αυτός από το σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών. Στο 33΄ έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Σκόνδρας με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ και πέτυχε το 2-0. Στο 39΄ ο Αναγνωστόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Παμλίδη. Στο 41ο λεπτό ο Αναγνωστόπουλος αρχικά απέκρουσε το σουτ του Λέο, όμως ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έγραψε το 3-0. Στο 49ο λεπτό ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ το τεχνικό μακρινό σουτ του Καρτάλη. Στο 52ο λεπτό το σουτ του Τομάς βρήκε στο χέρι του Καρτάλη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Φατιόν από τα έντεκα μέτρα μείωσε σε 3-1. Στο 62ο λεπτό ο Λέο έβγαλε τον Κρίζμαν σε θέση τετ α τετ και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 80ο λεπτό η κεφαλιά του Κρίζμαν δε βρήκε στόχο. Στο 81ο λεπτό οι Λέο και Παμλίδης συνεργάστηκαν άψογα και ο πρώτος με σουτ από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Κάστρο (46΄ Λιάσο), Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Καρτάλη (75΄ Ελευθεριάδη), Μπουκουβάλα, Σιόντη, Λέο (83΄ Νικολιά), Κρίζμαν και Παμλίδη.

Αφήστε μια απάντηση