Με προβλήματα και αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεχάσει ήδη το νικηφόρο πέρασμά του από τη Δράμα και έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο την Κέρκυρα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 8 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Μπορεί η Κέρκυρα να μην αποτελεί την ομάδα φόβητρο για τον ΠΑΣ, καθώς είναι στην προτελευταία θέση το βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για να σωθεί, όμως στο σύλλογο των Ιωαννίνων πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και αφοσιωμένοι προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην άνοδό τους.

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών στοίχημα πως συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Όμως ούτε αυτή την εβδομάδα ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Για ακόμη μία φορά το προβλήματα τραυματισμών και τιμωρημένων είναι αρκετά, με συνέπεια ο κύριος Γιαννίκης να μην μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Από το ματς που ακολουθεί σίγουρα θα απουσιάσουν οι Λευτέρης Χουτεσιώτης, Μιχάλης Μπουκουβάλας και Άγγελος Λιάσος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Επαμεινώνδα Παντελάκη και Φάμπρι Κάστρο.

Όσον αφορά τους Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα και Λιάσο, οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει κάρτες και έπειτα από απόφαση του τεχνικού θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Μάλιστα ο Λιάσος έχει αντικρίσει επτά κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να πρέπει να απουσιάσει από ακόμη έναν αγώνα.

Επίσης, η συμμετοχή των Παντελάκη και Κάστρο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την ύστατη στιγμή. Το τελευταίο διάστημα, οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν στο πόδι τους και για το λόγο αυτό στην τελευταία προπόνηση πήραν μέρος σε ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν στροφές, όμως παραμένει στον αέρα εάν θα βρεθούν στην αποστολή.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Στα της προπόνησης, ο στρατηγός του ΠΑΣ έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής με τους παίκτες του να χωρίζονται σε υποομάδες. Έπειτα οι ποδοσφαιριστές μετείχαν στο καθιερωμένο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις μεγάλες εστίες κατά μήκος και πλάτος του μισού γηπέδου.

Αφήστε μια απάντηση