Ατομικό για Κάστρο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με γνώμονα την προστασία και την υγεία όλων των ποδοσφαιριστών και για τη μη εξάπλωση του κοροναϊού, το πρωτάθλημα της Super League 2 έπειτα από απόφαση των αρμοδίων αναβάλλεται για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και κάθε άλλη ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα, δεν έχει κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται.

Στην τελευταία προπόνηση, ο προπονητής του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τον Φάμπρι Κάστρο να μην παίρνει μέρος και να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Φάμπρι Κάστρο το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι του. Η κατάστασή του ωστόσο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και για προληπτικούς κυρίως λόγους γυμνάστηκε ατομικά. Από τη στιγμή βέβαια που ο σύλλογος των Ιωαννίνων δε θα δώσει κάποια επίσημη αναμέτρηση, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μην επιβαρύνουν την κατάσταση του Κολομβιανού αμυντικού μέσου και να τον αφήσουν να αναρρώσει πλήρως.

Ο 28χρονος χαφ όπως όλα δείχνουν και τις επόμενες ημέρες θα προπονείται ατομικά, καθώς έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις. Σε δύο εβδομάδες που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, ο ίδιος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και το επόμενο διάστημα αναμένεται να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του τεχνικού του.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον κύριο Γιαννίκη αποτελεί το γεγονός ότι κανείς άλλος παίκτης του δεν ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού μέχρι στιγμής και άπαντες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Στα της προπόνησης, αυτή περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις που αφορούσαν την ενδυνάμωση και την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών. Έπειτα ο κύριος Γιαννίκης έριξε το βάρος στην τακτική μέσα από παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα τέρματα και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί και αφορούσε χρηματικά πρόστιμα που η διοίκηση δεν είχε εξοφλήσει εγκαίρως.

Αφήστε μια απάντηση