Ζει το όνειρό του στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λώλης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αφήσει τους φιλάθλους του απόλυτα ικανοποιημένους με τη φετινή πορεία που πραγματοποιεί, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League 2 και το στοίχημα της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια είναι πιο εφικτό από ποτέ. Επίσης οι οπαδοί του “Άγιαξ της Ηπείρου” βλέπουν μετά από αρκετά χρόνια να αγωνίζονται στην ομάδα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ένας από τους “μικρούς” που έχει ξεχωρίσει με τη μέχρι στιγμή παρουσία του είναι ο Αλέξανδρος Λώλης. Ο Λώλης είναι “προϊόν” των ακαδημιών του ΠΑΣ, μιας και έχει αγωνιστεί από την Κ15 μέχρι την αντρική ομάδα. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έχει παίξει σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, όπου έχει μοιράσει μία ασίστ, και σε έναν αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο προπονητής του, Αργύρης Γιαννίκης, του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης μέρα με τη μέρα αφού τον θεωρεί ως τον επόμενο ηγέτη της ομάδας. Ο νεαρός άσσος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και τόνισε ότι ζει το όνειρό του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στιγμή που εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα την οποία μάλιστα χαρακτήρισε μοναδική και σημαντική, αφού εκπλήρωσε το πρώτο του μεγάλο βήμα.

Έπειτα σχολίασε τη χημεία που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας των Ιωαννίνων και τον τρόπο με τον οποίο οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν. Ο Λώλης υποστήριξε πως έχει δεθεί με όλους και το κλίμα είναι ιδανικό κάτι που φαίνεται περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη ανέφερε ότι από τη στιγμή που εκπλήρωσε τον πρωταρχικό του στόχο, μετά περίμενε με ανυπομονησία την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση. Ο 17χρονος τόνισε ότι χάρη στη σκληρή δουλειά και τις ατελείωτες ώρες προπονήσεων κατάφερε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στους “Ζωσιμάδες” με την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί.

Τέλος αναφέρθηκε στις θέσεις που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Ο ταλαντούχος μέσος υπογράμμισε πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά αλλά του αρέσει περισσότερο να χρησιμοποιείται ως δεκάρι.

Το μέλλον σίγουρα του ανήκει και ο Λώλης με την παρουσία του δείχνει πως έχει όλα τα φόντα προκειμένου να κάνει μία αξιοθαύμαστη καριέρα και να αναδειχθεί με τη φανέλα με τον “Ταύρο”.

Όπως και να έχει ο νεαρός έχει κερδίσει τον προπονητή του και σύντομα αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Αφήστε μια απάντηση