Περιμένουν τη δόση της ΕΡΤ στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο κύριος Χριστοβασίλης σχεδίασε το μέλλον της γιαννιώτικης ομάδας και παράλληλα δούλεψε πάνω σε αρκετά ζητήματα.

Επίσης πλήρωσε μεγάλο μέρος των οφειλομένων σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα έκανε σχετικές ρυθμίσεις για μελλοντικές πληρωμές συναλλαγών αλλά και επιταγών.

Ήδη έχει ρυθμιστεί ένα μέρος των οφειλών, όμως στον “Άγιαξ της Ηπείρου” αναμένουν τη δόση του μήνα που διανύουμε από την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο όσον αφορά την κεντρική διαχείριση των αγώνων.

Αναμφίβολα οι Γιαννιώτες είναι η πιο εμπορική ομάδα του πρωταθλήματος της Super League 2 και για το λόγο αυτό έχουν κλείσει συμφωνία που ανέρχεται στις 607.500 χιλιάδες ευρώ καθαρά.

Στο σύλλογο των Ιωαννίνων περιμένουν την τελευταία δόση, η οποία αγγίζει τις 130.000 ευρώ και με αυτό το ποσό ο κύριος Χριστοβασίλης είναι διατεθειμένος να καλύψει αρκετά έξοδα της ομάδας. Κυρίως τα χρήματα αυτά θα δοθούνε στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στο μήνα που διανύουμε, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αλλά και των υπαλλήλων θα λάβει τα οφειλόμενα, μιας και τα συμβόλαια όλων τρέχουν παρά το γεγονός ότι έχει ανασταλεί κάθε αθλητική δραστηριότητα και κανείς δε γνωρίζει εάν και πότε θα αρχίσει ξανά.

Ακόμη στον “Άγιαξ της Ηπείρου” έχουν προετοιμάσει σε μεγάλο βαθμό το φάκελο αδειοδότησης παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί στις ομάδες παράταση μέχρι τα τέλη του μήνα προκειμένου να τον έχουν έτοιμο.

Το πάθημα των τελευταίων ετών έχει γίνει μάθημα και έτσι στον ΠΑΣ δείχνουν έντονη προσοχή στη σύνταξη φακέλου και επικρατεί η αισιοδοξία ότι δε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σχετικά με την επόμενη ημέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Πάντως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση και τα πάντα παραμένουν στον αέρα.

Βέβαια η αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το επόμενο καλοκαίρι δίνει μεγάλα περιθώρια, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα υπάρχει στάση αναμονής και η Super League 2 θα προσαρμόσει τις κινήσεις τις ανάλογα με το τι θα πράξει το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Αφήστε μια απάντηση