Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τα βάσανα ξεκινούν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιωαννίνων επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μάλιστα ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έγινε η πρώτη ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 που πάτησε χορτάρι και ξεκίνησε προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ θα βρεθούν ξανά στη δράση, αφού βέβαια ακολουθήσουν κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται στην ομάδα θα περάσουν τα τεστ για τον κοροναϊό και εφόσον αυτά βγήκαν αρνητικά τότε άπαντες θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι “Κυανόλευκοι” υποβλήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας στα συγκεκριμένα τεστ και πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα δείγματα από το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά και του προσωπικού ώστε να ελεγχθούν οι εξετάσεις από το ειδικό υγειονομικό συνεργείο του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης Αθηνών.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνουν γνωστά στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε και όπως όλα δείχνουν τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας θα μπούνε άπαντες σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο γιατρός του συλλόγου κύριος Ριστάνης μαζί με το γυμναστή κύριο Ντουρουντό αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Ντάσιο συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του προπονητικού κέντρου κύριο Κολόκα προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της ομάδας.

Ο τεχνικός των Γιαννιωτών, Αργύρης Γιαννίκης, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του έχει ήδη χωρίσει τους ποδοσφαιριστές σε τέσσερα γκρουπ τα οποία θα γυμνάζονται σε διαφορετικές ώρες ώστε να μην επικρατεί συνωστισμός. Ακόμη θα χρησιμοποιηθούν όλα τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου, ενώ συνεχώς όλα τα στελέχη θα υποβάλλονται σε ειδικά τεστ για να αποφευχθεί κάποιο απρόοπτο.

Στον ΠΑΣ ακολουθούν κατά γράμμα και με ευλαβική συνέπεια τους κανόνες που έχει ορίσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας που αφορά την προστασία όλων των μελών του συλλόγου.

Η καθημερινότητα στοίχημα πως επιστρέφει σταδιακά στην ομάδα των Ιωαννίνων και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Αφήστε μια απάντηση