Ο ΠΑΣ επιστρέφει απέναντι στην ΑΕΛ

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, λόγω της σεισμικής δόνησης που έλαβε χώρα στην πόλη των Ιωαννίνων, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με αντίπαλο την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στους “Ζωσιμάδες”, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016, στις 18:15.

Ο ΠΑΣ έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Super League και ο απολογισμός μπορεί να θεωρηθεί αρκετά καλός. Εξάλλου, η μοναδική ήττα της ομάδας έχει σημειωθεί εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το πρωτάθλημα διεξήχθη την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη. Φυσικά, η περίοδος που πέρασε χωρίς επίσημες υποχρεώσεις ήταν μεγάλη και όλοι ευελπιστούν ότι αυτό δεν θα στοιχίσει στον ΠΑΣ και ότι θα  συνεχίσει όπως σταμάτησε.

Από το παιχνίδι της ομάδας των Ιωαννίνων με την ΑΕΛ θα απουσιάσουν οι Ακόστα και Βιδάλ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αυτό ανάγκασε τον Γιάννη Πετρακή να τους αφήσει εκτός αποστολής. Αντίθετα, στην αποστολή είναι κανονικά ο Τζημόπουλος.

Κακόγουστο αστείο από τον αντιπρόεδρο της ΑΕΛ

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, κ. Ντελόπουλος, έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ, το οποίο δεν είδαν με καλό μάτι οι υπεύθυνοι του “Άγιαξ της Ηπείρου”. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως η ομάδα του θα προκαλέσει… σεισμό στα Γιάννενα.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ δε διέκριναν χιούμορ σε αυτές τις δηλώσεις και η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας ήρθε μέσα από μία ραδιοφωνική εκπομπή. Ο κ. Μπάμπης Καρβέλης, ανέφερε πως είναι τουλάχιστον κακόγουστο να παίζει κανείς με την αγωνία και την αναστάτωση που βιώνει η πόλη αυτές τις ημέρες. Όπως τόνισε ο ίδιος, σίγουρα δεν φοβίζει κανέναν ο… σεισμός που απειλεί πως θα φέρει ο κ. Ντελόπουλος και η ομάδα του στην πόλη.

Για Νοέμβριο το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό αναβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον αναζητάτε μία ημερομηνία που να βολεύει και να διεξαχθεί ο αγώνας.

Από την ομάδα των Ιωαννίνων θεωρούν πως αυτή η ημερομηνία είναι η 2η ημέρα του Νοέμβρη, αλλά απομένει και η τελική απόφαση από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής.

Αφήστε μια απάντηση