Ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδα για τον επερχόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 17:15. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είχε αναβληθεί λόγω του σεισμού που είχε πλήξει την πόλη των Ιωαννίνων και θα λάβει χώρα κανονικά μέσα στην εβδομάδα.

Ο ΠΑΣ, μπορεί να ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά με νίκη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League και θα εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Λεβαδειακός δεν είναι καλός στα εκτός έδρας ματς, αλλά ο αγώνας χρειάζεται προσοχή από τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι θα πρέπει να καταπολεμήσουν και την αγωνιστική απραξία πολλών ημερών, η οποία όλοι στην ομάδα ελπίζουν να μην τους στοιχίσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο γήπεδό του και στο συγκεκριμένο ματς ήταν και η μοναδική φορά που παραβιάστηκε η εστία του. Στην αποστολή των γηπεδούχων θα συμπεριληφθούν κανονικά οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές, αφού δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Πέντε γκολ στο φιλικό των βετεράνων του ΠΑΣ με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα

Σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα το τελευταίο που μετράει είναι ο αριθμός των γκολ που σημειώθηκε. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα μεταξύ των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα, σημειώθηκαν πέντε γκολ και η ομάδα της Καταλονίας ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 4-1.

Στο φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση των προσφύγων που έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή, τα γκολ για την ομάδα της Μπαρτσελόνα σημείωσαν οι Μέχο Κόντρο (29’, 51’, 80’) και Μόλιστ (35’). Για την ομάδα του ΠΑΣ σκόραρε ο Κώστας Κορμαρής στο 69ο λεπτό.

Στο γήπεδο των Ιωαννίνων βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλοί πρόσφυγες, για την ενίσχυση των οποίων έγινε και ο φιλικός αγώνας.

Αφήστε μια απάντηση