Ο Αστέρας σταμάτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η εκπληκτική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα διακόπηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον τελευταίο να παίρνει τη νίκη μέσα στους “Ζωσιμάδες” και να στερεί από τον ΠΑΣ την ευκαιρία να περάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά η άμυνά τους δεν είχε την ίδια σταθερότητα σε σχέση με άλλα παιχνίδια και αυτό τελικά τους στοίχισε αφού ηττήθηκαν με 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ στα τελευταία τέσσερα ματς και το πρώτο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις που δέχτηκε γκολ στην έδρα του.

Νικητής στις… κεφαλιές ο Αστέρας

Το παιχνίδια στα Γιάννενα είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν αξιόλογες στιγμές. Αμφότερες οι ομάδες είχαν δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και στα πρώτα 45 λεπτά οι επιθετικοί είχαν δευτερεύοντα ρόλο στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και σε αυτό βοήθησε το γκολ του Ζάιρο στο 60ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη ο Ζάιρο έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Παρόλα αυτά, οι χαρές για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν κράτησαν πολύ. Στο 72ο λεπτό ο Λουίς Φαρίνια ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πάμπλο Μάσα με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-2 για την ομάδα της Αρκαδίας.

Στα λεπτά που απέμειναν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιάννης Πετράκης: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ήταν εμφανώς απογοητευμένος για την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης και μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να νικάει συνέχεια και στάθηκε στις ελάχιστες φάσεις που έγιναν στον αγώνα. Κλείνοντας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και δήλωσε πως η ζωή συνεχίζεται.