ΠΑΣ… για δεύτερη θέση!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμετράται με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο και με νίκη θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις ομάδες που προπορεύονται.

Η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών και φιλοδοξεί να πάρει την 4η, η οποία μπορεί να τη φέρει μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού ο Παναθηναϊκός παίζει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης θα λάβει χώρα το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00 και το γήπεδο των “Ζωσιμάδων” στοίχημα πως θα είναι κατάμεστο από τους φίλους της ομάδας.

Εκτός μόνο ο Ναδάλες

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Πετράκης είδε με ευχαρίστηση όλους σχεδόν τους παίκτες του να τίθενται στη διάθεσή του. Μοναδικός απών από το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ο Ναδάλες, ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του.

MVP της 9ης αγωνιστικής ο Μαμπουλού

Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής της Super League και όχι άδικα, αφού ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ στη νίκη του επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Ιωαννίνων παρέλαβε το βραβείο του και μεταξύ άλλων τόνισε στις δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη βράβευση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, καθώς αυτός είναι που μας εμψυχώνει και μας δίνει ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα και τη συνολική εικόνα μας στο γήπεδο”.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

“Πρέπει να ομολογήσω πως από την πρώτη στιγμή που ήρθα στα Γιάννενα ένιωσα τη ζεστασιά όπως την ένιωθα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω τόσο άνετα και ευχάριστα όπως ένιωθα στη Γαλλία. Αυτός ο θόρυβος στις εξέδρες και αυτή η αγάπη του κόσμου με κάνει να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου τον ΠΑΣ Γιάννινα”.