Τρελαίνει κόσμο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με την απόδοσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Παναιτωλικού σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι στο ματς και παρά τις πολλές εις βάρος τους λανθασμένες υποδείξεις από το διαιτητικό τρίο, κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Αγρίνιο με δύο γκολ του Μαμπουλού.

Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη (3η για το πρωτάθλημα), η οποία ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης, μπροστά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος του Παναιτωλικού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο 33ο λεπτό έφτασε στο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Παρά την ανωτερότητά του στο πρώτο ημίχρονο, ο “Άγιαξ” δέχτηκε το γκολ στο 42ο λεπτό μετά από σουτ του Φερέιρα και κόντρα στον Μπέριο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στοίχημα ότι βγήκε αποφασισμένη να φτάσει στην ανατροπή και τελικά την πέτυχε. Ο Μαμπουλού πέρασε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε και ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 80ο λεπτό ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ, κάνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα των Ιωαννίνων. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά ο Κόντε νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Γιάννης Πετράκης: “Σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα”

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης προσπάθησε να… προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη τους σε μία δύσκολη έδρα και τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να πάρουν αυτό το αποτέλεσμα.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως η ομάδα του δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ή Λέστερ, και συνέστησε την προσοχή γιατί κάτι που χτίζεται δύσκολα χαλάει εύκολα.

Στις 23 Νοεμβρίου ορίστηκε ο αγώνας με τον Λεβαδειακό

Στις 23 Νοεμβρίου ορίστηκε ο αγώνα του Πας Γιάννινα με τον Λεβαδειακό για τη Super League. Το εν λόγω παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω της σεισμικής δόνησης που είχε λάβει χώρα στα Ιωάννινα και θα διεξαχθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15.