Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη συνέχισε με νίκες και στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 στα Περιβόλια. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Μαμπουλού στο 15ο λεπτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Ξάνθη ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μαμπουλού, ενώ στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ με τον Ζάριο, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος έφυγε ελάχιστα άουτ από την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο ημίχρονο οι Γιαννιώτες άγγιξαν πολλές φορές το 2-0, αλλά οι παίκτες τους αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία αξιόλογων ευκαιριών. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην κόντρα με αξιώσεις και πολλές φορές απείλησαν με δεύτερο γκολ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ανέδειξε νικητή τον ΠΑΣ, ο οποίος έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016, στις 19:30. Από την προπόνηση της ομάδας που έλαβε χώρα την Παρασκευή, απουσίασαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ιγκόρ Βιδάλ

Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ιγκόρ Βιδάλ, και δεν είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Στοιχηματίζουμε πως αυτό είναι ένα χαρμόσυνο νέο για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος θα έχει άλλη μία λύση στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά, ο Ακόστα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και θα μείνει εκτός αποστολής και από το παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση