Ο Πασχαλάκης κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ στην Τούμπα

Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μία τεράστια νίκη στην “Τούμπα” απέναντι στον ΠΑΟΚ (σ.σ. 0-1) και πέρασε ξανά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο… φύλακας άγγελος της εστίας των Γιαννιωτών, οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Τζημόπουλο στο 16ο λεπτό του αγώνα και κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ο ΠΑΣ είχε τον Πασχαλάκη και την τύχη με το μέρος του και τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από μία δύσκολη έδρα.

Γιάννης Πετράκης: “Καθοριστικοί για τη νίκη ο Πασχαλάκης και η τύχη”

Ο Γιάννης Πετράκης, αφού πρώτα έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ανέφερε πως η ομάδα του πήρε ένα μεγάλο σε αξία αποτέλεσμα, το οποίο κρίθηκε από τις επεμβάσεις του Πασχαλάκη, αλλά και από την τύχη. Ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις του πως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της “Τούμπας” η ομάδα του δεν απέδωσε τα μέγιστα, αλλά στην επανάληψη οι παίκτες του ήταν πιο σοβαροί και περιόρισαν τις ευκαιρίες του αντιπάλου.

Ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Λίλα και ο Γαρουφαλιάς. Οι τελευταίοι αποκόμισαν τραυματισμούς στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ στην “Τούμπα” και αποφασίστηκε να μην επιβαρύνουν την κατάστασή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμοι για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σκόντα Ξάνθη.

Ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πλατανιά είναι ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων για τη διοργάνωση και φυσικά θα ακολουθήσει ρεβάνς στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”. Ο ΠΑΣ στοίχημα πως θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, στις 17:15, ώστε να έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό.

Αφήστε μια απάντηση