Ήττα με 2-0 για τον ΠΑΣ από την Ξάνθη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Ξάνθη και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League. Οι Γιαννιώτες δημιούργησαν ορισμένες καλές προσπάθειες για γκολ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία ηττήθηκαν με 2-0 από την αντίπαλό τους. Στον παράγοντα τύχη στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος ανέφερε πως το έργο των παικτών ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο. 

Γιάννης Πετράκης: “Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας”

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη πως η ομάδα του ήταν τυχερή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Ο τεχνικός του ΠΑΣ σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν καλά κατά διαστήματα και δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα γκολ. Παρόλα αυτά, οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα και η Ξάνθη έφτασε και σε δεύτερο γκολ, το οποίο ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε και τυχερό.

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, ο οποίος είναι με τον Πανιώνιο εντός έδρας, ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως όλοι πλέον θα πρέπει να στρέψουν το μυαλό τους σε αυτό το παιχνίδι, αφού μεσολαβεί μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας.

Την Τετάρτη ο αγώνας με τον Πανιώνιο

Την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017, στις 15:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Πανιώνιο, σε μία αναμέτρηση που στοίχημα πως θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο της ομάδας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Γιαννιώτες έχουν 22 πόντους και είναι έκτοι στην κατάταξη. Με νίκη ο ΠΑΣ θα βρεθεί έστω και προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας και θα περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο δεν θα δώσουν ξανά το “παρών” οι Μπέριος και Λίλα, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Αυτές είναι και οι μοναδικές απουσίες για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή το πρωί της Τρίτης.

Αφήστε μια απάντηση