Ο ΠΑΣ για την Ευρώπη και ο Λεβαδειακός για την παραμονή

Για την 22η αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Ο μεν ΠΑΣ προσπαθεί να επανέλθει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να διεκδικήσει την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το συγκεκριμένο ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:15, και από την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσει σίγουρα ο Νίκος Καρανίκας. Η ομάδα των Ιωαννίνων παραμένει αήττητη στη συγκεκριμένη έδρα τα δύο τελευταία χρόνια, έχοντας αποσπάσει μία ισοπαλία και μία νίκη. Παρόλα αυτά, το έργο τη ομάδας του Γιάννη Πετράκη θα στοιχηματίζαμε πως μόνο  εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο Λεβαδειακός παίζει ουσιαστικά την ύπαρξή του. Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο γύρο της Super League οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στους “Ζωσιμάδες”.

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Καρανίκα

Βαρύς έπεσε ο “πέλεκυς” της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τον Νίκο Καρανίκα. Στον 24χρονο αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών για το εκτός φάσης χτύπημα του στον Μάρκους Μπεργκ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός στις 4/2.

Ο δεξιός μπακ της ομάδας της Ηπείρου χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλο επιθετικό, σε μία κίνηση που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή της αναμέτρηση. Το Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμώρησε τον παίκτη με τη χρήση του βίντεο και έτσι ο Γιάννης Πετράκης θα τον στερηθεί για τους επόμενους αγώνες. Πάντως, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καταθέσει ένσταση για την απόφαση, με στόχο φυσικά να μειωθεί η ποινή του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την τιμωρία του Καρανίκα που επήλθε από καταγγελία του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε επίσης καταγγελία κατά του Μάρκους Μπεργκ αναφέροντας πως ο Σουηδός επιθετικός χτύπησε επίσης τον αμυντικό του ΠΑΣ εκτός φάσης.

Αφήστε μια απάντηση