Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του ΠΑΣ

Την προηγούμενη αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 2-1 εκτός έδρας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την 5η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει ακόμα ελπίδες να προλάβει το “τρένο” της Ευρώπης, αλλά θα πρέπει να χτίσει ένα καλό σερί νικών, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο στο “AEL FC ARENA” και αμφότερες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικό σκοπό. Η ΑΕΛ είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να πάρει το τρίποντο για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο ΠΑΣ, από την άλλη, παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για είσοδο στην πεντάδα και συμμετοχή στα play offs.

Οι Γιαννιώτες έχουν βατό πρόγραμμα στη συνέχεια και μπορούν να πετύχουν συνεχόμενες νίκες που θα τους ανεβάσουν θέσεις στην κατάταξη. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να παρουσιάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στον πρώτο γύρο. Ο αγώνας αυτός πρόκειται να έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΛ και σε αυτή δεν περιλαμβάνονται οι Μαμπουλού και Καρανίκας. Ο πρώτος υπέστη θλάση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αφού έκανε αποθεραπεία. Από την άλλη, η ποινή του δεύτερου δε μειώθηκε και έτσι παραμένει τιμωρημένος και αυτή την αγωνιστική. Θυμίζουμε πως ο Καρανίκας είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές λόγω του εκτός φάσης χτυπήματος στον Μπεργκ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, και εκτός από το ματς με την ΑΕΛ θα χάσει και το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ. Η ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα και ουσιαστικά κάλεσε τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΣ ούτε οργανωμένα, ούτε μεμονωμένα.

Αφήστε μια απάντηση