Προπονήσεις χωρίς διεθνείς και τραυματίες

Οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται χωρίς τους διεθνείς Θεμιστοκλή Τζημόπουλο και Άντι Λίλα, αλλά και τους τραυματίες Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Κοζορώνη και Γαρουφαλιά. Οι τρεις τελευταίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο πρώτος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει αρκετό χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του, αφού η Super League έχει διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΣ θα ξεκινήσουν ξανά το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017, όταν η ομάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της τη Σκόντα Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Γιαννιώτες, αφού η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, οι παίκτες στοιχηματίζουμε πως θα παλέψουν για τη νίκη, ούτως ώστε να αναρριχηθούν στην κατάταξη. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει σίγουρα ο Μπουκουβάλας, αλλά δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ προ τον Γιάννη Πετράκη

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, συμπλήρωσε 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας και η ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να τον ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά του. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για το σπουδαίο έργο που πραγματοποιεί και για το γεγονός πως έχει και ο ίδιος φιλοδοξίες για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΣ.

Αναλυτικότερα, η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΣ παρουσιάζεται παρακάτω.

“Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας μας συμπλήρωσε την Κυριακή στην Τρίπολη ο προπονητής μας κ. Πετράκης. Τα τρία αυτά χρόνια χάρισαν σε όλους εμάς στιγμές χαράς κι επιτυχίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο Europa League. Στο πρόσωπο του Κρητικού-Ηπειρώτη τεχνικού βρήκαμε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες μας για έναν πιο μεγάλο ΠΑΣ. Δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που του έχουμε αναθέσει όλα αυτά τα χρόνια τον τεχνικό σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την οργάνωση της ομάδας”.

“Κόουτς σε ευχαριστούμε”

Αφήστε μια απάντηση