Ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΣ στη Βέροια

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στοιχημάτιζε κανείς ότι πήγε… βόλτα στη Βέροια και η τοπική ομάδα τον φιλοδώρησε με 3 γκολ. Οι Γιαννιώτες είχαν πολύ κακή απόδοση στην αναμέτρηση και ηττήθηκαν δίκαια (σ.σ. 3-0) από μία ομάδα που έχει πάρα πολλά προβλήματα και παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχουν ξεμείνει από στόχους, αλλά αυτό δε δικαιολογεί την κακή εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι και το γεγονός πως σε κανένα σημείο δεν απείλησαν τους γηπεδούχους.

Το “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο η Βέροια

Η Βέροια, αν και βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 36ο λεπτό είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά ο Παντελής Καπετάνος έκανε το 1-0 στο 20΄, ενώ ο Σαρπόνγκ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ίδια εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα και να απειλούν με τρίτο γκολ τους Γιαννιώτες, οι οποίοι δυσκολευόντουσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Βέροια πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σούλε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Αξίζει να σημειωθεί πως στον έξτρα χρόνο ο Μπαλάφας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι η ομάδα της Ημαθίας ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Απογοητευμένος ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Βέροια. Για να καταλάβει κανείς την απογοήτευσή του, αρκεί να σκεφτεί πως ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του μάλλον δεν ήρθε ποτέ στο γήπεδο.

Στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι άλλο πέραν της ήττας, αφού έχασαν τις μονομαχίες από τους αντιπάλους τους. Παρόλα αυτά, ο ίδιος εξήρε την προσπάθεια των παικτών μέσα στη σεζόν και σχολίασε πως η ήττα αυτή δεν αμαυρώνει την προσπάθειά τους και την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση