Βαριά ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την τραγική πορεία του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με το βαρύ 5-0. Οι Γιαννιώτες αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα για περισσότερους από δύο μήνες και θα κινδύνευαν με υποβιβασμό αν δεν είχαν κάνει έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και απολογισμό τερμάτων 10 κατά και μόλις 1 υπέρ. Η μη συμμετοχή τους στα play offs τους έχει στοιχίσει και οι Γιαννιώτες έχουν πετάξει λευκή πετσέτα και παίζουν σα να κάνουν αγγαρεία!

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, καμία αντίδραση από τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε το ρόλο… κομπάρσου, κάτι που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Οι Ηπειρώτες δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο και απολύτως λογικά ήρθε η ήττα με βαρύ σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “Ερυθρόλευκοί” πήραν προβάδισμα με 3-0 (Μάριν 21΄, Ντα Κόστα 24΄, Ντε Λα Μπέγια 29΄), ενώ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με τους γηπεδούχους να έχουν 14 τελικές και τον ΠΑΣ Γιάννινα μόλις μία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου, με τον Ολυμπιακό να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και να σημειώνει άλλα δύο γκολ. Στο 71ο λεπτό ο Ντε Λα Μπέγια έγραψε το 4-0, ενώ στο 81’ ο Τσόρι Ντομίνγκες σημείωσε το τελικό 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Πασχαλάκης, ο οποίος έσωσε πολλές φορές την εστία της ομάδας του.

Στον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Κούτρη

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, έγινε γνωστό πως ο Λεονάρντο Κούτρη θα μετακομίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση του ΠΑΣ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία φέρεται να αγγίζει τις 600 χιλ. ευρώ.

Ο παίκτης θα μετακομίσει στο “λιμάνι” μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ή αν θα δοθεί κάπου δανεικός. Στη δεύτερη περίπτωση ο ΠΑΣ μπορεί να είναι η ομάδα που θα τον πάρει ως δανεικό.

Αφήστε μια απάντηση