Εξασφάλισε την αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου (παρότι η ομάδα δε θα πάρει μέρος σε αυτές).

Οι Ηπειρώτες κατέθεσαν έναν πλήρη φάκελο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνταν και έτσι απέκτησαν τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας ότι και φέτος η διαδικασία αδειοδότησης εξελίχθηκε όπως αναμενόταν και εξασφαλίστηκε η άδεια συμμετοχής στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18”.

Πρόταση ανανέωσης στον Λίλα

Ο Άντι Λίλα βαδίζει στο 31ο έτος της ηλικίας του και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 αγώνες με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αλβανός μέσος ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αλλά πριν λίγες ημέρες τα δεδομένα άλλαξαν και είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στην ομάδα της Ηπείρου. Η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον παίκτη και αναμένεται η απάντησή του.

Βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει, η πρόταση του ΠΑΣ είναι για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, αλλά στοίχημα πως αυτή αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προπονήσεις χωρίς την παρουσία του Γιάννη Πετράκη

Συνεχίζεται το σίριαλ της παραμονής του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κρητικός τεχνικός δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, και με την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε. Έτσι, οι παίκτες της ομάδας συνεχίζουν τις προπονήσεις τους χωρίς την παρουσία του Έλληνα προπονητή, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει σύντομα στο αν θα παραμείνει στους Γιαννιώτες και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί από τους ξένους παίκτες της ομάδας έχουν αποχωρήσει ήδη για να περάσουν τις διακοπές τους, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να γυμνάζονται και να κάνουν χαλαρές προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση