Ξεκίνησαν προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα τις προπονήσεις τους και την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίκτες του “Άγιαξ της Ηπείρου” προπονήθηκαν με το τεχνικό τιμ, χωρίς την παρουσία του Γιάννη Πετράκη ο οποίος είχε ορισμένες υποχρεώσεις.

Στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε το “παρών” και ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από ενάμιση χρόνο. Από την άλλη, απών ήταν ο Τζημόπουλος που έχει επιπλέον άδεια καθώς συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση έδωσε το “παρών” με πολιτικά ο Περιστερίδης, ο οποίος αναρρώνει από τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια οι Ζώγκος και Μπούτιβας

Δύο νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα προβιβάστηκαν στην ανδρική ομάδα και αναμένεται σύντομα να υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ζώγκο και Μπούτιβα.

Αμφότεροι θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας μέσα στο επόμενο διάστημα για να τους προταθεί επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Αποχώρησε από τον ΠΑΣ ο Μασούρας

Ο Αλέξανδρος Μασούρας δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα και μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έδωσε το “παρών” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και την προηγούμενη Πέμπτη αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΣ, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο της ομάδας μέσω ανάρτησής του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στην ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Μασούρας ευχαρίστησε επίσης τους προπονητές, το ιατρικό τιμ και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και ευχήθηκε στην ομάδα και στους πρώην συμπαίκτες του κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Τράβηγμα ο Μαμπουλού

Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού υπέστη τράβηγμα στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.

Ο Κογκολέζος επιθετικός δεν μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα που ακολουθούν οι συμπαίκτες του και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση