Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Ατρόμητου, αλλά συνέχισε την αήττητη πορεία του και έφτασε στους 5 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την ομάδα του Περιστερίου και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση της κατάταξης της Super League.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κακό ποιοτικά και είχε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Αμφότερες θα στοιχημάτιζε κανείς ότι προσπαθούσαν να διατηρήσουν το “μηδέν” στην άμυνα και, ουσιαστικά, έτσι “εξαφάνισαν” τα ατού των αντιπάλων.

Μία ευκαιρία, κανένα γκολ!

Η εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή και η μοναδική φάση ανήκε στον Ατρόμητο και σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του 45λέπτου. Συγκεκριμένα, στο 44ο λεπτό, ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν πιο επιθετικά, αλλά και πάλι δεν υπήρξε κάποιο γκολ.

Στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Ντάουντα, ενώ ο ΠΑΣ απάντησε με τον Μπουκουβάλα, ο οποίος νικήθηκε από τον Γιαννιώτη. Στα επόμενα λεπτά υπήρξαν δύο μακρινά σουτ – ένα για κάθε ομάδα – που δεν βρήκαν στόχο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και παρέμειναν αήττητες στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ να φτάνει τους 5 πόντους και τον Ατρόμητο τους 3.

Γιάννης Πετράκης: “Σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς”

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε ως σπουδαίο το αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΣ στο Περιστέρι και τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα του δεν ηττήθηκε, παρά το γεγονός πως δεν είχε καλή απόδοση.

Ο προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε πως ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και διψούσε για τη νίκη, αλλά οι παίκτες του κατάφεραν να τον κρατήσουν στο “μηδέν” και να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Για το λόγο αυτό, τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Αφήστε μια απάντηση